Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Türkiye Süper Liginde 32. hafta maçlarında Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta? Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçının başlama saati 21:00. Yeni Malatyaspor bu maça gelmeden önce 31 maçta 32 puanla 14. sırada yer alıyor. Beşiktaş 31 maçta 53 puanla 4. sırada yer alırken gözünü 3. lüğe dikti şampiyonlar ligine gidebilmek için 3. sırada ligi tamamlaması yeterli olacak. 

 

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş bu iki takım arasında şimdiye kadar 5 maç oynanmış bu maçların 3 ünde Beşiktaş galip gelirken, 2 maç berabere biterken, 1 maçta Yeni Malatyaspor galibiyeti yaşanmış. Bu maçlarda 5 inde de ilk yarılar berebere biterken, 3 maçta 2,5 gol üstü sonuç yaşanmıştır. Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçını saat 21:00 da canlı ve şifresiz aşağıdaki maç linklerinden seyredebilirsiniz. 

 

 

Tag(s) : #taraftarium24 izle, #jestyayın izle, #justin tv izle, #bein sports 1 canlı izle, #yeni malatyaspor - beşiktaş maçını canlı izle, #yeni malatyaspor - beşiktaş jestyayın izle, #yeni malatyaspor - beşiktaş taraftarium24 izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: