Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

6 Şubat 2021 Cumartesi Türkiye Süper Liginde Derbi maçı bizlere futbol resitali verecek. Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray maçının başlama saati 19:00. Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde düdük çalacak orta hakem Cüneyt Çakır olacak. Fenerbahçe Cüneyt Çakır ile karnesi şimdiye kadar 56 maça çıkmış bu maçların 28 de galibiyet alırken, 17 malubiyet, 11 de beraberlik almış. Galatasaray'ın, Cüneyt Çakır karnesi ise şu şekilde 55 maçın 26 sında Galatasaray galip gelirken, 16 yenilgi, 13 de beraberlik çıkmış sahadan. 

 

Fenerbahçe - Galatasaray maçının istatistiklerine geçmeden önce bu sezon takımların performanslarına bir göz atalım. Fenerbahçe bu sezon oynadığı 22 maçta 15 galibiyet alırken, 4 yenilgi, 3 de beraberlikle topladığı 48 puanla lider durumda. Fenerbahçe evinde 11 maçta 7 galibiyet, 3 yenilgi, 1 de beraberlik çıkarmış. Galatasaray bu sezon oynadığı 22 maçta 14 galibiyet, 5 yenilgi, 3 de beraberlik almış. Galatasaray'ın deplasman karnesi ise 11 maçta 7 galibiyet, 3 yenilgi alırken deplasmanda beraberliği yok.

 

Fenerbahçe - Galatasaray bu iki takım arasında oynanan son 10 maça bir göz attığımızda en can alıcı nokta son 7 maçtır Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenemiyor en son 23 Nisan 2017 de deplasmanda rakibini 1-0 lık skorla yenmiş. Galatasaray ise rakibini en son 23 Şubat 2020 yılında deplasmanda 3-1 lik skorla yenmeyi başarmış. Fenerbahçe - Galatasaray iki takım arasında oynanan son 10 maçın 6 sın da sahadan beraberlik çıkarken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın son 10 maçta 2 şer galibiyeti bulunuyor. Bu son 10 maçın 8 inde sahadan 2,5 gol altı sonuç çıkmış. Son 10 maçın 7 sinde karşılıklı gol yaşanmamış. İlk 45 dakikalara baktığımızda ise 10 maçın 7 sinde ilk yarı berabere bitmiş. Son 4 maç ilk yarı beraberlik göze çarpıyor. Fenerbahçe - Galatasaray maçını şifresiz canlı izlemek için aşağıdaki maç linklerinden seyredebilirsiniz. 

 

Tag(s) : #Fenerbahçe - Galatasaray canlı maç izle, #Fenerbahçe - Galatasaray maçı canlı izle, #Galatasaray maçını canlı izle, #bein sports şifresiz izle, #canlı maç izle, #futbolcafe tv izle, #günün maç programı, #günün maç yayınları, #jestyayın izle, #justin tv izle, #taraftarium 24 izle, #netspor izle, #taraftarium canlı izle, #taraftarium24 canlı izle, #taraftarium24 izle, #taraftarium24 mobil izle, #taraftarium24HD izle, #taraftarium34 izle, #taraftarium8 izle, #fenerinmaçıvar
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: