Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

29 Kasım 2020 Pazar Günü Türkiye Süper Liginde 10. Hafta maçlarında Derbi maçı ile karşısınızdayız. Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi nefesleri kesecek bu akşam. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçının başlama saati 19:00. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının orta hakemi ise ilk defa bir derbi yönetecek olan Tugay Kaan Numanoğlu. maç öncesi hakem hakkında söylentiler nedeniyle iki takımında tatlı atışmalarını gördük. Fenerbahçe bu hakemle 1 maça çıkmış o maçıda galip gelmeyi başarırken, Beşiktaş'da bu hakemle 1 maç oynamış ve o maçtan beraberlikle sahadan ayrılmış. Derbi için tecrübesiz bir hakem olan Tugay Kaan Numanoğlu maçta büyük hatalara damga vurmaz inşallah iyi bir maç yönetmesini diliyoruz. 

 

Fenerbahçe bu sezon oynadığı 9 maçta 20 puanla 3. sırada yer alıyor, Beşiktaş sezona pekte iyi başlangıç yapmasada son haftalarda toparladı ve bir maç bay geçmesinden dolayı bir maç eksikle 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının istatistiklerine geçmeden önce iki takımında muhtemel kadrosunu sizlere verelim. 

Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Nazım Sangare, Harun Tekin ve Tolga Ciğerci sakatlıkları nedeniyle derbi maçta forma giyemeyecek. Test sonucu negatife dönen Enner Valencia ise henüz Türkiye'ye dönmüş değil.

Beşiktaş'ta ise kart cezalısı olan Ersin Destanoğlu ve Dorukhan Toköz dev maçta forma giyemeyecek. Domagoj Vida, Ajdin Hasic, Adem Ljajic ve Gökhan Töre de derbi maçta görev alamayacak. Muhtemel kadroda şu şekilde olması bekleniyor.

Fenerbahçe: Kalede Altay, defansda Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, orta saha kurgusu Gustavo, Sosa, Ozan, Pelkas, ileride forvette ikili olarak Perotti, Cisse ile sahaya çıkması bekleniyor.

Beşiktaş: Bu dev derbide Kalede Utku yer alması beklenirken, defans hattında Rosier, Necip, Montero, Rıdvan, orta saha da Josef, Atiba, Ghezzal, Mensah, Larin, tek forvet olarak Aboubakar'ın oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş bu iki takımın aralarında oynadıkları son 10 maçı baz aldığımızda şu şekilde bir analiz ortaya çıkıyor. Fenerbahçe'nin bu derbilerde 4 galibiyeti bulunurken, Beşiktaş'ın derbilerde galibiyeti 2 adet, geriye kalan son 4 maçta ise sahadan beraberlik çıkmış. Fenerbahçe evinde bu son 10 maçta yenilmemiş rakibine karşı. Bu son 10 maçın genelinde 6 maçta 2,5 gol üstü sonuç ortaya çıkarken, 7 maçta karşılıklı gol yaşanmış. İlk 45 dakikalara baktığımızda ise 7 maçta 0,5 gol üstü yaşanmış, 7 maçtada 1,5 gol altı sonuç ortaya çıkmış. Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini şimdi aşağıdaki maç yayınlarından canlı ve şifresiz takip edebilirsiniz. 

 

 

Tag(s) : #Beşiktaş maçı Taraftarium24 izle, #Beşiktaş maçını canlı izle, #bein sports şifresiz izle, #canlı maç izle, #futbolcafe tv izle, #günün maç programı, #günün maç yayınları, #jestyayın izle, #justin tv izle, #netspor izle, #taraftarium 24 izle, #taraftarium canlı izle, #taraftarium24 canlı izle, #taraftarium24 izle, #taraftarium24 mobil izle, #taraftarium24HD izle, #taraftarium34 izle, #taraftarium8 izle, #fenerbahçenin maçını canlı izle, #fenerin maçı var
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: