Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Türkiye Süper Liginde 31 Ocak 2021 pazar günü oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta? Beşiktaş - Trabzonspor maçının başlama saati 19:00. Beşiktaş - Trabzonspor maçını yönetecek orta hakem Halil Mutlu Meler. Beşiktaş bu hakemle oynadığı 13 maçta 6 galibiyet almış ve bu 6 galibiyette kendi evinde oynadığı maçlarda. geriye kalan 3 maçta yenilgi alırken, 4 de beraberlik yaşamış. Beşiktaş evinde Halil Mutlu Meler ile 8 maça çıkmış, 6 galibiyet, 2 de beraberlik almış. Trabzonspor'un hakem karnesi ise 15 maçta 6 galibiyet, 5 yenilgi, 4 de beraberlik almış. Trabzonspor'un hakemle deplasman karnesi ise 8 maçın 4 de galibiyet alırken, 2 yenilgi ve 2 de beraberlik çıkarmayı başarmış. 

 

Beşiktaş ilk periyodu lider kapatmayı başarmıştı şimdi 2. periyodun ilk maçında evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Ligin ilk periyodunda Trabzon'da oynanan maçı 3-0 lık skorla Beşiktaş almayı başarmıştı bu maçıda mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Beşiktaş ligin ilk yarısı iyi futbolu ile adından bahsettirdi. Bu iyi kurulu kadroya devrenin ikinci yarısı için tek takviye yaptılar onuda forvet hattında eski futbolcusu Cenk Tosun'u renklerine bağladılar. Trabzonspor ise ligin ilk yarısı çok iyi bir performans sergilediği söylenemez ligi ilk yarı 33 puanla 7. sırada tamamladılar. Ligin ikinci devresi için takıma önemli takviyeler yaptılar takıma Bakasetas, Yunus Mallı, Berat Özdemir takviyeleri ile güçlendiren Trabzonspor böylelikle sonradan girecek oyuncu kalitesinide artırmış oldu. Beşiktaş'da işler yolunda takımda tüm oyuncuların eşit katkı vermesi Sergen Yalçın'ı oldukça memnun ediyor hatta oyuna sonradan giren oyuncuların doğrudan skora katkı vermesi takımın oldukça zengin bir yapıya sahip olduğunuda ispatlıyor. 

 

Beşiktaş - Trabzonspor bu iki takım arasında oynanan son 10 maçı karşılaştırdığımızda bu maçların 5 inde Beşiktaş galip gelirken, 2 maçta Trabzonspor galibiyeti bulunuyor, 3 maçta da sahadan beraberlik sonucu çıkmış. Beşiktaş evinde rakibi ile son 3 maçtır 2-2 lik skorla beraberlikle sahadan ayrılıyor. Beşiktaş rakibine son 10 maçta evinde yenilmemiş. Beşiktaş - Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçın 8 inde 2,5 gol üstü sonuç çıkarken, bu maçların 8 inde karşılıklı gol yaşanmış. İlk 45 dakikalara baktığımızda ise 6 maçta 1,5 gol altı yaşanırken, son 5 maçta sadece bir maçta ilk yarı beraberlikle bitmiş.  Beşiktaş - Trabzonspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş - Trabzonspor maçını şifresiz kesintisiz HD canlı olarak aşağıdaki maç listelerinden seyredebilirsiniz.

Tag(s) : #Beşiktaş maçı Taraftarium24 izle, #Beşiktaş maçı Bein Sports şifresiz izle, #Beşiktaş maçını canlı izle, #bein sports şifresiz izle, #canlı maç izle, #futbolcafe tv izle, #günün maç programı, #günün maç yayınları, #jestyayın izle, #justin tv izle, #netspor izle, #taraftarium 24 izle, #taraftarium canlı izle, #taraftarium24 canlı izle, #taraftarium24 izle, #taraftarium24 mobil izle, #taraftarium24HD izle, #taraftarium34 izle, #taraftarium8 izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: