Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

06.07.2020 pazartesi oynanacak Türkiye Süper Ligi maçlarında saat 21 de haftanın son maçı Kayserispor - Beşiktaş arasında oynanacak. Dün oynanan maçlarda Galatasaray'ın maçı kaybetmesi ile Beşiktaş ilk 3 girebilmek için bu akşamki maçı almak zorunda. Sergen Yalçın ile güzel bir hava yakalayan takım bu akşam deplasmandan 3 puan çıkaracaktır.

Beşiktaş ligde oynanan 29 haftada 50 puanla 5. sırada ancak 3 ile arasında 4 puan 4. ile arasında 2 puan bulunuyor. Beşiktaş bu maçı alırsa Galatasaray'ın önüne geçiyor ve 3. sıradaki rakibi ile arasında 1 puan fark kalıyor. Trabzonspor'un Avrupadan men cezası olduğu için ligi 3. tamamlayan takım şampiyonlar ligine gidecek. 

 

Kayserispor - Beşiktaş bu iki takım arasında oynanan son 10 maçı analiz ettiğimizde 5 maçta Beşiktaş galibiyeti yaşanırken diğer 5 maçta beraberlik yaşanmış. Son 10 maçta Kayserispor'un galibiyeti bulunmuyor. Kayserispor bu sezon 29 maçta 28 puanla 17. sırada düşme hattında bulunuyor onlarında oradan kurtulmak için bu maçı evinde kaybetmemeleri gerekiyor. Son 10 maçtan yola çıkarsak 7 maçta karşılıklı gol yaşanmış bu akşamda karşılıklı gol görebiliriz. Sizler bu maçı aşağıdaki maç linklerinden seyredebilirsiniz.

 

 

Tag(s) : #Beşiktaş maçı Bein Sports şifresiz izle, #Beşiktaş maçı Taraftarium24 izle, #Beşiktaş maçını canlı izle, #bein sports şifresiz izle, #canlı maç izle, #futbolcafe tv izle, #günün maç programı, #günün maç yayınları, #jestyayın izle, #justin tv izle, #taraftarium 24 izle, #netspor izle, #taraftarium canlı izle, #taraftarium24 canlı izle, #taraftarium24 izle, #taraftarium24 mobil izle, #taraftarium24HD izle, #taraftarium34 izle, #taraftarium8 izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: