Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Taraftarium24 canlı izle

1 Ekim 2019 Salı Şampiyonlar Ligi gecesinde oynanacak maçlar arasında Galatasaray - Paris Saint-Germain maçı saat kaçta? maçın başlama saati 22:00 da Türk Telekom stadında oynanacak. Maçın orta hakemliğini Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak yönetecek.  Galatasaray - Paris Saint-Germain maçı hangi kanalda? Bu maçı canlı ve şifresiz maç izle ile aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

Taraftarium24 izle

MAÇ LİNKİ : Galatasaray - Paris Saint-Germain Taraftarium24 canlı izle

Bein Sports Şifresiz izle

Galatasaray geçen senenin Türkiye Ligi şampiyonu bu sezon Şampiyonlar Ligi canlı izle ile ülkemizi A gurubunda temsil ediyor. Galatasaray'ın ilk oynadığı maç Belçika'da deplasmanda Club Brugge konuk oldu ve ilk maçı 0-0 lık sonuçla beraberlikle sahadan ayrıldı. Paris Saint-Germain ise gurubun ilk maçında Real Madrid karşısında kendi evinde oynadı bu maçı 3-0 lık sonuçla kazanmayı bildi. Galatasaray evinde çok güclü bir rakibi ağırlayacak GS - PSG maçı şifresiz izle ile bu maçı kesintisiz seyredebilmek için aşağıdaki maç linkini kullanabilirsiniz. 

Bein Sports 1 Canlı izle

MAÇ LİNKİ: Galatasaray - Paris Saint-Germain Bein Sports şifresiz izle

Canlı maç izle

Galatasaray - Paris Saint-Germain arasında oynanan bu 5. maç olacak. Daha önceki oynanan 4 maçta 2 defa Galatasaray galip gelirken, 2 defada Paris Saint-Germain sahdan galibiyetle ayrılmış. son iki maçları 2,5 gol altı sonuçlanmış en son 2000-2001 yılında iki takım bir araya gelmiş. Galatasaray - Paris Saint-Germain şampiyonlar ligi canlı izle keyfini şifresiz yaşamak için aşağıdaki maç linkini kullanabilirsiniz. 

Canlı maç izle

MAÇ LİNKİ: Galatasaray - Paris Saint-Germain maçı canlı izle

Tag(s) : #Galatasaray maçı bein sports izle, #Galatasaray maçı şampiyonlar ligi izle, #Galatasaray maçı bein sports şifresiz izle, #taraftarium 24 izle, #taraftarium canlı izle, #taraftarium24 canlı izle, #taraftarium24 izle, #taraftarium24 mobil izle, #taraftarium24HD izle, #taraftarium34 izle, #taraftarium8 izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: